Your Cart

Horny Goat σε σκόνη

ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ HORNY GOAT

Ο μύθος μας λέει πως τις ιδιότητές του της ανακάλυψε ένα βοσκός, ο οποίος παρατήρησε τις κατσίκες να είναι πιο ενεργές σεξουαλικά όταν μασούσαν τα φύλλα του φυτού….!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HORNY GOAT

Σε έρευνα που διεξήγαγε η ομάδα του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μιλάνου Mario Dell’ Agli, διαπίστωσε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας που έχει η ικαριίνη, η δραστική ουσία του φυτού Epimedium, η οποία κατά τους ερευνητές έχει σοβαρές πιθανότητες να αποτελέσει τη βάση ενός νέου σκευάσματος που θα ανταγωνιστεί το sildenafil, τη χημική δραστική ουσία του Viagra.

Μετά από αιώνες χρήσης στην Κίνα, τώρα οι πιο σημαντικοί ιατροί σε ολόκληρο τον κόσμο συζητάνε τα αποτελέσματα του Epimedium και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την ανδρική στύση, επαναφέρει σεξουαλική δύναμη και να βελτιώσει σεξουαλικές αισθήσεις. Επιστημονικά, το Epimedium δουλεύει έτσι που ελευθερώνει τεστοστερόνη με φυσικό τρόπο, και αυξάνει την σεξουαλική ορμή.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ
• Αναστέλλει το ένζυμο ακετυλοχολινεστεράση (AChE). Αναστέλλοντας το AChE, οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα των βασικών νευροδιαβιβαστών που σχετίζονται με τη σεξουαλική διέγερση.
• Αυξάνει επίσης την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι κυρίως υπεύθυνη για τη σεξουαλική επιθυμία.
• Η δραστική του ουσία, η ικαριίνη, φαίνεται ότι δεσμεύει το ένζυμο SHGB, τα επίπεδα του οποίου αυξάνονται φυσιολογικά στους άνδρες άνω των 45 ετών και ανταγωνίζονται τη βιολογι¬κή δράση της τεστοστερόνης, εμποδίζοντας τη στύση.
• Τα πειράματα δείχνουν ότι Epimedium βοηθά τον οργανισμό να παράγει ορμόνες του φύλου.
• Προκαταρκτικές μελέτες σε ζώα δείχνουν ότι μέρος των αποτελεσμάτων που δίνει το Epimedium μπορεί να οφείλεται στην ικανότητά του να τονώνει τις ενδοκρινικές εκκρίσεις ενός τύπου ανδρογόνων, που είναι ουσίες, όπως ανδροστερόνη και η τεστοστερόνη που διεγείρουν και ισχυροποιούν τα αρσενικά χαρακτηριστικά
• Η ρίζα προωθεί το σχηματισμό του σπέρματος, η οποία συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ανδρικής σεξουαλικής λειτουργίας στο σύνολό της.
• Βοηθά επίσης στην αύξηση του προστάτη και έχει μια δράση στα γεννητικά όργανα παρόμοια με των αρσενικών ορμονών, μπορούν επίσης να αυξήσουν την έκκριση του σπέρματος και βοηθά ακόμα στην επιμήκυνση του ανδρικού μορίου.
• Τέλος, τα φύλλα χρησιμοποιούνται ως φυσικό αφροδισιακό.
• Αυξάνει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου τα οποία χαλαρώνουν τις λείες μυϊκές ίνες και αυτό επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε αυτές. Και μην ξεχνάμε πως το αντρικό πέος και η γυναικεία κλειτορίδα είναι ακριβώς λείες μυϊκές ίνες.
• Έχει προσαρμοστικές ιδιότητες και αυξάνει τα επίπεδα της επινεφρίνης, της νορεπινεφρίνης, της σεροτονίνης, της ντοπαμίνης και από την άλλη μεριά μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης. Ο συνδυασμός αυτός εξισορροπεί το σώμα και μειώνει το αίσθημα κόπωσης αυξάνοντας την ενέργεια και βελτιώνοντας την διάθεση.
• Για άνδρες και γυναίκες: Στην κινεζική παραδοσιακή ιατρική, το βότανο χορηγείται και στα δύο φύλα. Στους άνδρες, εκτός από τη στυτική δυσλειτουργία, χορηγείται για την αύξηση των σπερματοζωαρίων και για μεγαλύτερη ερωτική ικανοποίηση, ενώ στις γυναίκες δίδεται συνήθως για την καταπολέμηση της κόπωσης, αλλά και της υπέρτασης που εμφανίζεται μετά από την εμμηνόπαυση.

Αν και επί αιώνες έχει χρησιμοποιηθεί για την τόνωση των νεφρών, των αρθρώσεων και του συκωτιού, οι χρήσεις αυτές ελάχιστα πλέον αναφέρονται γιατί οι ιδιότητές του ως αφροδισιακό και τονωτικό τις έχουν επισκιάσει. Σήμερα το επιμήδιο, χρησιμοποιείται κυρίως ως:

1. Αφροδισιακό και τονωτικό της ενδογενούς παραγωγής τεστοστερόνης

2. Ενεργειακό

3. Για την χρόνια κόπωση

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

με αγορές άνω των 49€

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

έως και 50% σε επιλεγμένα προϊόντα

100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ

σε όλες τις συναλλαγές σας